Gambar Suwarno

Standar
Telp; 081335991322 / 0877588676888 /  081938760019

Ojo ngece karo wong oradue rojobrono yen matiora digowo bebasan urip mungmampir ngobe ngono kuwi jare pini sepuh  kae yen numpak sepur asepe metu duwur  tiwas ajurmumur yen awak oradi atur nek numpak montor asepe metu ngisor?. urip neng alam ndonyo kudu andap asor?. nek numpak becak asepe metu telak ojo nguyu ngakak yen urip lagi kepenak?. nek nupak andong asepe metu mbokong? ojo plenggang plengong mengko mundak koyo grandong dadiwong ojo rumongso bisoo nanging uwong sing biso rumonso?. wongsing becik simpeno kebecik ane?. ngono kui jarene simbahku dw  rujak nanas pantes diwadai gelas tiwas adem panas sing digagas ora waras?. nek rujak dondong pantes diwadai rodong ojo plenggang plenggong mengko mundak koyo grandong nek rujak mayit lalapane rumah sakit?. bingung golek duit mungurusi barang kejepit

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s