langgam sekar macapat MP3 27 Tulodho Sekar Macapat.

Standar

Sumangga para kadang sutrisna Budaya Jawa, tinimbang nglamun ora ana paedhahe banjur mikir sing ora-ora, sing kepenak ura-ura sinambi mangan tela, dasare omahe ndesa, bisa kanggo cegah meleke mata, lan cegah wong sing arep nggawe ala.

Meniko Link Undhuh Video 27 Tulodho Sekar Macapat lan  ing ngandap meniko daftar audio MP3 27 Tulodho Sekar Macapat.
01 Pocung Slendro Manyuro.mp3
02 Pocung Gliyung Pelog Nem.mp3
03 Pocung Pelog Barang.mp3
04 Kinanthi Slendro Sanga.mp3
05 Kinanthi Pelog Nem.mp3
06 Kinanthi Pelog Barang.mp3
07 Mijil Gagadwaspa Slendro Miring.mp3
08 Mijil Pelog Nem.mp3
09 Durma Gagadan Slendro Sanga.mp3
10 Durma Pelog Barang.mp3
11 Asmaradana Kasepuhan Slendro Miring.mp3
12 Asmaradana Pelog Barang.mp3
13 Pangkur Laras Slendro.mp3
14 Pangkur Gagad Kasmaran Pelog Nem.mp3
15 Sinom Grandhel Pelog Nem.mp3
25 Megatruh Dhudhukwuluh Slendro Sanga.mp3
26 Megatruh Malatsih Pelog Nem.mp3
24 Maskumambang Pelog Nem.mp3
21 Gambuh Buminatan Pelog Barang.mp3
22 Gambuh Slendro Manyuro.mp3
20 Gambuh Pelog Nem.mp3
23 Maskumambang Buminata Slendro Sanga.mp3
18 Dandanggula Slendro Sanga.mp3
19 Dandanggula Pelog Barang.mp3
17 Sinom Pelog Barang.mp3
16 Sinom Malatsih Parijatha Slendro Sanga.mp3
27 Megatruh Pelog Barang.mp3

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s