Lirik Langgam Ndak pilih

Standar

Ndak pilih

Mbok Menggalih
Atiku Kang Lagi Nandhang Sedih
Amung Sira Dak Pilih
Nanging Durung Gawe Pulih
Aku Nangis Atiku Kang Perih

Datan Jemu
Aku tansah Nunggu Mring Sliramu
Nanging Ora Maelu
Nganti Asat Kang EluhQ
Jo mbebingung Atiku Kang Linglung

Dhuh Wong Bagus
Tak Elus Elus Ing Rambutmu
Aku Nedya Setya Tuhu
Janjine Sliramu Ora Mlayu
Prasetyamu Kang Dak Tunggu
Ananging Sliramu
Ora Due Tekat Jroning Kalbu

Yen Tak Pikir
Rina wengi Tansah Ketir Ketir
Kaya Randhu Kang Kentir
Kang Datan Bisa Sumampir
Aku Nunggu Nganti Wengi Lingsir…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s