Imbangono KaTresnaku

Standar

Imbangono KaTresnaku

Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung tansah kadulu
Wewayanganku duh nimas wong ayu

Linali tan biso lali
Soyo angrerujit ati
Lelewane cah manis
Amung kumantil ing panduking netro

Opo tego siro ni mas cidreng janji
Misahke katresnan jati
Lamun mangkono piye katresnanmu
Piye Katresnanmu

Mongko ni mas katresnanku
Bebasane tan biso tinuku
Cunduk lan prasetyamu
Tak korbanake jiwo lan ragaku

reff :

kembali ke atas..saben dino mung…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qST9I7nb0CA 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s