Lirik Langgam Kembang Kangen

Standar

Kembang Kangen

Wengi sepi, peteng koyo atiku
Yen kelingan, aku marang sliramu
Angin wengi, tulungono awakku iki
Aku ka kangen, pengen ke ketemu

Telung sasi, anggonmu ninggalke awakku
Mbiyen kangmas, janji enggal cepet bali
Nanging opo sing mbok ucapake,kangmas
Kowe tego mblenjani, janjimu…

Aku iki, dudu kembang sepatu
Ninggalke aku, mergo ono kabarmu
Awakku iki, dudu kembang melati
Sing ra nduwe, roso kangen kangene ati

Ojo mbok sikso, aku aku ning kene
Awakku kuru, mergo mikirke sliramu
Opo wis pancen, kowe tego karo aku
Salahku opo, aku karep sliramu

reff :

Telung sasi, anggonmu ninggalke awakku
Mbiyen kangmas, janji enggal cepet bali
Nanging opo sing mbok ucapake,kangmas
Kowe tego mblenjani, janjimu…

Aku iki, dudu kembang sepatu
Ninggalke aku, mergo ono kabarmu
Awakku iki, dudu kembang melati
Sing ra nduwe, roso kangen kangene ati

Ojo mbok sikso, aku aku ning kene
Awakku kuru, mergo mikirke sliramu
Opo wis pancen, kowe tego karo aku
Salahku opo, aku karep sliramu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s