lirik langgam pangkur rinoso

Standar

sewindhu

Tak enteni ning gisiking ati kang suci..
Tak bundeli snadyan tan weruh
Nanging aku tansah ngrantii..

Anelangsa sliramu tan tanggap sasmita
Datan nyana kabeh mau
Kapurba ingkang kawasa..
Aku datan jemu..
Nggonku nunggu wus sewindhu..
Aku datan kelu..

Snadyan keh bebendhu..
Amung sira kang cumondok aneng jejantungku..

Lilanana aku nedya ambuka rasa..
Rasa tresna kang pranyato
Bisa mungwyng nedya mulya..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s