lirik Langgam Wuyung

Standar

Wuyung

Wuyung
vokal: Sunyahni
ciptaan: Ismanto
Produksi: Dasa Record

Lorone loro ora koyo
wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan
Ra jenak dolan nang omah bingung

Mung kudu weruh
woting ati duh kangmas wong bagus
opo ora trenyuh
sawangen iki awakku sing kuru

Klopo mudho leganono
nggonku nandhang bronto
witing pari dimen mari nggonku ngloro ati
Aduh nyowo ……

Duh duh Kusumo
ora kroso opo pancen tego
Mbok mbalung janur
Paring usodo nggonku nandang wuyung

reff:
Klopo mudho leganono
nggonku nandhang bronto
witing pari dimen mari nggonku ngloro ati
Aduh nyowo ……

Duh duh Kusumo
ora kroso opo pancen tego
Mbok mbalung janur
Paring usodo nggonku nandang wuyung

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s