Lirik kord Lembaran tresno

Standar

Sumilire angin lamun ing wayah wengi…
Am dm
Nyuwun tulong pisikono kekasih seng
G C
tak sayangi..
Dm
Aku neng kene kangen lan sepi setyo
F G
ngenteni.
Am
Suminare lintang lintang lan bulan
C Dm
dadari… padangno angen angene
G
supoyo eleng aku…
Am
Mugo pengertenmu tansah setiyo
F G
ngugemi janji…
Am

Ref: Senadyan ra kumpul atiku tetep
Am F
tresno..

Wektu lan kahanan dudu alangan
G C
trsno..

pisah seng ti lakoni kabeh mung
Am Dm
kanggo tresno…

Lungomu ninggalake lembaran roso
F Em
tresno…
Am
Intro: Ora ono panyuwunku marang
Am F
gusti.. kejobo sliramu enggalo bali..

Suminare lintang lintang……….

Kalo ada yang salah mohon di benarkan.thx

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s