Lirik lembaran tresno

Standar

Sumilire angin lamun ing wayah wengi…
Nyuwun tulong pisikono kekasih seng tak sayangi..
aku neng kene kangen lan sepi setyo ngenteni…

Suminare lintang lintang lan bulan dadari… padangno angen angene supoyo eleng aku…
Mugo pengertenmu tansah setiyo ngugemi janji…

Ref: Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno…
Wekru lan kahanan dudu alangan trsno..pisah seng ti lakoni kabeh mung kanggo tresno…
Lungomu ninggalake lembaran roso tresno…

Intro: Ora ono panyuwunku marang gusti.. kejobo sliramu enggalo bali..

Suminare lintang lintang……….dst

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s