Lirik langgam tembang kangen

Standar

Tembang KangenWayah wengi udan grimis, ra uwis-uwisBanyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangisWong sing tak tresnani, tego ningglake akuSuwung jeroning uripku, yen ora ono sliramuSumilire angin tansah ndudul kalbuRoso kang tak empet agawe loro dodokuLiwat tembang kangen, mugo biso dadi tomboTombo kangen iki, nandang wuyung rino wengiLiwat tembang kangen, aku titip tresnoOpo pancen sliramu, uwis ora krosoLiwat tembang kangen, aku titip sayangTresnaku mring sliramu, ora biso ilangOpo lali opo pancen wis ra ngertiSak tenane aku, mung tansah setyo ngenteniNgenteni baline endah manise esemmuLiwat tembang kangen, iki wujud katresnanku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s