Lirik Wedding Tresno. Lilin.h dan nurbayan

Standar

​Bugah rasne ati wngi iki..

koyo ketiban bulan sing gede..

lngguh sasono ngugemi tresno ddi rojo ratu sdino..

     Intro..

Mlngkng janur kuning ono nng gawangan mnandani rsepsi ing wngi iki..

Naleni tresno sumpah urip lan bbrayan bgun utuhing katresnan..

Sank kdang minyekseni sabralik iktn suci urip bbrayan nyawiji…

     Reff..

Weding tresno wengi iki minongko ddi seksine tlus roso ktrsnan sin wes di sah ake..

Weding tresno nali ati kanti tekn kai nini selawase nynding tresno tulusan atii..

Mugo bisoo ksembatan tlus rsane tresno di ijabai pengeran

    Intro..2

Mlngkng janur kuning ono nng gawangan mnandani rsepsi ing wngi iki..

Naleni tresno sumpah urip lan bbrayan bgun utuhing katresnan..

Sank kdang minyekseni sabralik iktn suci urip bbrayan nyawiji…

     Reff..2

Weding tresno wengi iki minongko ddi seksine tlus roso ktrsnan sin wes di sah ake..

Weding tresno nali ati kanti tekn kai nini selawase nynding tresno tulusan atii..

Mugo bisoo ksembatan tlus rsane tresno di ijabai pengeran

Mugo bisoo ksembatan tlus rsane tresno di ijabai pengeran…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s